20 redenen om geen iPad te kopen

In dit artikel bekijken we twintig goede redenen om geen nieuwe Apple iPad te kopen. Want waarom zou je zo’ n apparaat aanschaffen als je al een iPod, iPhone en Mac hebt van onze vriend Apple… Laten we dat eens goed bekijken!

 1. Om het scherm zit een onhandige en niet zo mooie zwarte rand waardoor het beeld alleen maar weerspiegeld.
 2. De iPad kan niet eens multitasken: waarom zou je dan switchen van een iPhone naar een iPad?
 3. Ze noemen de iPad een nieuw communicatie middel, maar wat heb je er aan zonder webcam met Skype en andere leuk programma’ s?
 4. Het aanraak toetsenbord is erg lastig waardoor je maar moeizaam je boodschap kan intikken. Snel werken zit er dus niet bij.
 5. De iPad heeft geen HDMI aansluiting waardoor het niet mogelijk is om je iPad als opslagmedium voor prachtige films te gebruiken.
 6. De naam is veel te cliché, straks denkende oudere nog dat het om een dier gaat. En wat heeft Apple eigenlijk met die i… in zo’n asociale maatschappij kunnen we het toch beter de wepad noemen?
 7. De iPad heeft een lage resolutie en kan niet eens HD verhoudingen weergeven, daar gaat de mogelijkheid tot het bekijken van hd beeldmateriaal in de trein op zo’n licht en draagbaar apparaat.
 8. De IPad gebruikt het onbekende microsim: wat kan je daar nu mee?
 9. Doordat Apple heeft besloten om flash weg te laten kunnen veel bekende sites niet goed bekeken worden… dat doet Google toch beter met hun mooie apparaat.
 10. De iPad heeft niet eens een USB aansluiting waardoor het overzetten van bestanden helemaal niet zo eenvoudig is.
 11. De GPS werkt alleen maar met de 3G versie waarvoor je 130 euro extra moet dokken.
 12. De iPad heeft niet eens een OLED scherm: is dat niet ouderwets?
 13. De batterij gaat slechts kort mee, wat is tien uur als je het vergelijkt met twintig uur van een vergelijkbaar apparaat?
 14. Het scherm is door zijn resolutie en hederheid helemaal niet zo geschikt voor het lezen van boeken, en wat blijft er zonder deze functionaliteit over van de iPad?
 15. Wanneer je de iPad professioneel wilt gebruiken dien je nog eens iWork voor dertig dollar aan te schaffen.
 16. Naast het gebrek van een USB ingang mist de iPad tevens een SD kaartlezer.
 17. De iPad heeft een beperkte opslagruimte van 64 gigabyte, en daar betaal je dan nog eens grof geld voor ook!
 18. De iPad ondersteund geen Microsoft Exchange.
 19. Voordat je een camera op je iPad kan aansluiten dien je een grote onhandige adapter te gebruiken. 20.    De accu is niet verwisselbaar, wanneer de accu van de iPad kapot gaat dien je gewoon weer een nieuwe te kopen.

Wel, het is me gelukt om twintig slechte punten voor de iPad te vinden, binnenkort komen er twintig redenen online om de iPad wel te kopen.

ifail women