Agenda op je iPad

Veel mensen vragen een agenda voor hun verjaardag. Met de iPad is dat echter niet meer nodig, aangezien er een speciale applicatie is voor het bijhouden van je drukke leven. Met een tik op het scherm voer je belangrijke afspraken in en stel je de dagindeling in. Op die manier zie je in een oogopslag welke belangrijke afspraken je op een dag hebt waardoor je meteen aan de slag kan.

Activiteiten toevoegen

agenda ipadJe hoeft nu nooit meer iets te missen. Het toevoegen van een afspraak is simpeler dan ooit. Met een simpele tik op het plusteken kan je nieuwe activiteiten toevoegen die je vervolgens aan je agenda kan koppelen. Je kan zelfs meerdere agenda’s aanmaken waarbij elke agenda een eigen kleur heeft. Op die manier kan een heel gezien de verschillende activiteiten bijhouden.

 

Activiteiten uitwisselen

Wanneer je naast een iPad ook een computer of andere Apple producten hebt is het gemakkelijk om de agenda overal klaar te hebben. Door middel van iTunes kan je de gegevens met enkele klikken op de andere apparaten plaatsen waardoor het bijhouden van alle gebeurtenissen in je leven simpeler is dan ooit.