Beginscherm iPad

Het beginscherm is wat je als eerste ziet wanneer je het apparaat opstart. In het beginscherm vind je alle belangrijke programma’ s en door middel van het menu kan je snel schakelen tussen de verschillende programma’ s. Maar hoe zorg je er nu voor dat het beginscherm naar je wensen wordt ingesteld?

 

Aanpassen aan je wensen

Je kan zelf het beginscherm verder vullen met je favoriete applicaties en websites. Eigenlijk moet je het beginscherm zien als wat het bureaublad van de computer is: een plek om te beginnen. Je kan er bijvoorbeeld je favoriete websites op zitten waarna ze met een druk op de knop starten. Na de nodige aanpassingen heb je dus een unieke iPad die perfect aansluit op je wensen.

beginscherm ipad

Programma’ s verzamelen

Het is mogelijk om tot elf beginpagina’ s aan te maken voor de iPad. Vervolgens kan je er door middel van veegbewegingen doorheen bladeren. Je kan zelf bepalen in welke volgorde de pagina’ s moeten verschijnen.

 

Terug naar het beginscherm

Met de thuisknop kan je snel naar een ander programma overschakelen. Met een druk op deze knop keer je immers weer terug naar het beginscherm waarna je weer kan wisselen naar een ander programma.