Contacten op de iPad

Met de iPad kan je alle contactgegegevens van je vrienden en kennissen overzichtelijk bijhouden. Het voordeel van de iPad tegenover een normaal contactboekje is het feit dat het toevoegen en aanpassen van gegevens zonder verder gekras kan gedaan worden. Maar hoe werkt contacten met de iPad nu eigenlijk?

Contactgegegevens bewerken

Op de iPad kan je meer met de gegevens doen dan je dat normaal kan. Een foto toevoegen aan een naam is bijvoorbeeld een handige functie, aangezien je op die manier in een oogopslag kan zien wie bij welke contactgegevens hoort. Je weet wat ze zeggen over afbeeldingen en duizend woorden. Naast telefoonnummers en aderessen kan je vanzelfsprekend ook mailadressen toevoegen. Vervolgens hoef je maar op de naam te klikken om een mail te sturen. Hiermee houden de mogelijkheden echter niet op: je kan ook belangrijke gebeurtenissen als troouwdagen en verjaardagen gemakkelijk invoeren. Wanneer je iets niet mag vergeten kan je gewoon een herinnering instellen.

 

Zoekfunctie

Je kan door middel van je vingers eenvoudig door de contacten scrollen. Je kan echter ook de uitgebreide zoekfunctie gebruiken om de juiste mensen te vinden. Contacten is gekoppeld met andere handige applicaties waardoor mailen en het zoeken van een adres op de kaart met enkele aanrakingen gebeurd is.

contacten ipad