Films bekijken op de iPad

Dankzij de goede beeldkwaliteit en het grote 9.7 inch scherm is de iPad erg geschikt voor het afspelen van allerlei beeldmateriaal. De iPad is in feite een groot scherm die door middel van aanrakingen bestuurd kan worden. Er zitten geen vervelende knoppen in de weg die de aandacht afleiden waardoor je tot wel tien uur kijkplezier kan hebben met de iPad aan één uur door door middel van de goede accu.

Instellingen

apple film kijkenHet instellen van de iPad op je favoriete voorkeur is erg eenvoudig. Door de iPad te draaien kan je snel switchen tussen breedbeeld en een kleiner scherm. Wanneer je op zoek bent naar een film op de iPad gaat dit erg snel waarbij je kan klikken op verschillende posters waarmee een film begint met spelen. Daarnaast kan je met een tik op het beeldscherm de hoofdstukken van een bepaalde video tevoorschijn toveren waarmee je snel naar de juiste pagina kan navigeren.

 

Overal en altijd

Dankzij de grote kijkhoek kan je in een vliegtuig met meerdere mensen een leuke film bekijken. De kijkhoek bedraagt 178 graden wat betekent dat het beeldscherm nog goed te zien is wanneer je er bijna naast zit!

 

Synchronisatie iTunes

Wanneer je de iPad aansluit op de computer kan je alles wat je hebt gedownload toevoegen aan de iTunes bibliotheek op de computer. Deze truc werkt vanzelfsprekend in twee richtingen waardoor je altijd een backup hebt van je favoriete films!