Foto’ s bekijken op de iPad

Met het geïntegreerde foto’s programma kan je al je favoriete foto’s op een eenvoudige en nieuwe manier bekijken. Het fotoalbum wordt weergeven als een stapel met foto’s die door middel van knijpbewegingen snel doorgenomen kunnen worden. Wanneer je op een stapeltje foto’s klikt wordt het bijbehorende album geopend waarin je door de mininaturen kan bladeren.  Wanneer je vervolgens op een mininatuur klikt kan je de foto schermvullend bekijken.

Weergave foto’s: kwaliteit

Het mooie iPad scherm met een grote van 9.7 inch zorgt ervoor dat foto’s goed tot hun recht komen. Er is een goede regelbare helderheid aanwezig en door het grote contrast is het gemakkelijk om de verschillende kleuren te onderscheiden. Door de grote kijkhoek kunnen al je vrienden ook meekijken naar je favoriete foto’s. Zo heb je dus eigenlijk altijd een digitaal fotoboek bij de hand!

 

Foto’s weergeven

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden van het apparaat kan je de foto’s op een speelse en leuke manier weergeven. Wanneer je de iPad aan iemand anders op de kop geeft dan draaien alle foto’s vanzelf mee waardoor hij of zij daar geen last van heeft. Daarnaast is het mogelijk om binnen enkele seconden een diavoorstelling te maken van de foto’s compleet met leuke muziek en overgangen. Op die manier kan je de foto’s ook vanaf een afstandje bekijken zonder dat je daar iets voor moet doen.

 

Mensen herkennen met iPhote

De iPad werkt prima met iPhoto op de Mac waardoor foto’s ook kunnen worden gesorteerd op wie er in zit. Je kunt daarnaast ook de foto’s sorteren op plaats, datum of gebeurtenis. Hierdoor vind je snel en doeltreffend de juiste foto voor het juiste moment.

iPad foto bekijken

Foto’s overzetten

Het overzetten van foto’s is erg eenvoudig. Je kan ze gewoonweg via een computer synchroniseren of overzetten vanaf een SD kaart direct vanaf de camera. Daarnaast kan je ze natuurlijk via het internet of per mail verspreiden.