iPad als iPod

Je kan de iPad eenvoudig als een iPod gebruiken. Met een vinger zoek je het juiste nummer, de juiste artiest of het goede album. Je kan daarnaast ook op een bepaald genre of een bepaalde componist zoeken waardoor je altijd bij het juiste nummer terecht komt. Het is tot slot mogelijk om te navigeren door beeldvullende albumhoezen waardoor je altijd de juiste cd kan vinden.

Navigeren in een album

Het navigeren in een bepaald album gaat erg eenvoudig. Wanneer je een bepaald nummer in een album wilt horen dan klik je gewoonweg op de hoes van de cd en selecteer je het juiste nummer. Door middel van de shufflemodus kan je nummers wijzigen en je kan vanzelfsprekend met een druk op het scherm het volume aanpassen. Het is tot slot mogelijk om de muziek door middel van een koptelefoon af te spelen waardoor andere mensen geen last ondervinden van je prachtige muziek.

 

Genius mode: muziek naar jouw smaak

ipod ipadMet de nieuwe Genius mode kan je automatisch muziek luisteren die bij je smaak past. Wanneer de iTunes bieb muziek bevat kan je de Genius aan het werk zetten. Wanneer je naar een country nummer luistert kan je door middel van Genius er voor zorgen dat er vergelijkbare muziek afgespeeld wordt. Handig niet?

 

Muziek op de iPad zetten

Het verplaatsen van muziek naar de iPad is erg simpel. Je klikt simpelweg op de knop iTunes en vervolgens kan je daar uit miljoenen nummers kiezen. Wanneer je een leuk nummer hebt gevonden kan je het naar de iPad downloaden. Het is daarnaast mogelijk om de iPad te verbinden met de computer en de nummers uit te wisselen van de iTunes bibliotheek. Op die manier kan je op elke locatie genieten van je favoriete nummers!