Apple iPad App Store

De speciale iPad App Store bevat as we speak al duizenden programma’s die speciaal voor de iPad zijn ontworpen. Deze programma’s staan netjes verdeeld in categorieën waardoor je snel het juiste programma kan vinden. Dankzij de innovatieve besturingsmogelijkheden van de iPad is het eenvoudig om aan de slag te gaan met het apparaat, ongeacht waar je bent.

Categorieën

In de iPad App Store vind je diverse categorieën waarin allerlei programma’s zijn verzameld. Voorbeelden van populaire categorieën zijn lifestyle, games, onderwijs en sociale netwerken. Het is tevens mogelijk om in een oogopslag de 25 meest populaire applicaties te bekijken en de nieuwste programma’s te vinden. Bij de meeste programma’s kan je gratis een voorproefje krijgen en danzij de uitgebreide informatie weet je snel of een programma bij je past.

 

Aanraders

Dankzij de nieuwe Genius functie kan je snel applicaties vinden die bij je passen. Dit intelligente stukje code zorgt ervoor dat de iPad jouw aankopen vergelijkt met de aankopen van andere gebruikers. Op die manier kan het programma bijhouden wat mensen met dezelfde interesses op het gebied van applicaties zoal downloaden waardoor je snel en doeltreffend het juiste bestand kan vinden.

 

Oude iPhone en iPod applicaties gebruiken

ipad app storeHet is op de iPad ook mogelijk om van de 200.000 iPhone en Ipod applicaties te gebruiken op de iPad. Aangezien de iPad een sterkere processor heeft zijn deze programma’s geen probleem voor dit apparaat.

 

Updaten

Je programma’s zijn altijd up-to-date danzij het App Store symbool. Met dit symbool kan je in een oogopslag zien of er nieuwere versies van je applicaties zijn. Vervolgens download je de nieuwste versie met een druk op de knop!

 

Kopen en meteen aan de slag

Nadat je een applicatie hebt gekocht kan je meteen aan de slag met de nieuwe applicatie. Wanneer de betaling binnen is kan je de applicatie namelijk meteen downloaden uit de iPad App store.