iPad jailbreak

Het is zover: de iPad is te jailbreaken. Maar wat heb je nu eigenlijk aan een jailbreak, en hoe doe je het? Wanneer je Apple een jailbreak heeft, is het mogelijk om allerlei applicaties van derden te downloaden. Tegenwoordig is het na de iPhone te jailbreaken bijvoorbeeld mogelijk om spellen te downloaden. Maar is zo’ n jailbreak eigenlijk zonder risico?

 

De gevaren van een jailbreak

Een jailbreak neemt de nodige gevaren met zich mee: wanneer je besluit om je iPad te jailbreaken dien je dan ook goed op te letten. Wanneer je iets verkeerd doet kunnen gegevens verloren gaan of je iPad kan niet meer goed werken. Het is dan ook belangrijk dat je de goede jailbreak volgt en niet een corrupte.

jailbreak ipad black screenWanneer je besluit om een jailbreak te doen, moet je erop letten of het eenvoudig is om de iPad weer terug te zetten naar zijn fabrieksinstellingen. Wanneer dit met de jailbreak eenvoudig te doen is kan je met een gerust hart aan de jailbreak beginnen. Maar waarom zou je besluiten om je iPad te jailbreaken?

De voordelen van een jailbreak

Wanneer je iPad gejailbreakt is kan je applicaties en spellen van derden op de iPad gebruiken. Normaal is de iPad hier tegen beveiligd. Daarnaast is het mogelijk om applicaties te downloaden die normaal geld kosten: dit is echter illegaal!

 

Jailbreak tutorial

Op het internet zijn verschillende jailbreak tutorials te vinden. Wij van appleipadskopen.nl keuren een jailbreak echter af: niet omdat het onfatsoenlijk zou zijn, maar omdat er zoveel risico’ s aan verbonden zitten. Wanneer de jailbreak is gelukt sta je immers bloot tegenover software van derden die wellicht met virussen besmet kan zijn. Toch volgt hier onder een filmpje voor de jailbreak fans onder ons, en anders is jailbreaks.nl wellicht een interessante site voor je!