iPad klonen

De iPad is nog maar net uit in Nederland en er zijn al de nodige nieuwe klonen uitgekomen van het apparaat. We kunnen het die Chinezen ook niet echt kwalijk nemen aangezien er een leuke winst uit te halen valt. Er zijn immers genoeg mensen die met de iPed of inPad denken een iPad te hebben gekocht. Maar wat zijn nu eigenlijk de bekendste klonen en zijn ze de moeite waard?

Kloon kopen?

Het kopen van een kloon kan best interessant zijn, aangezien ze vaak drie keer zo goedkoop zijn en nog best wat te bieden hebben. Hierbij is het wel van belang om zaken als de levertijd (komt immers uit China) en de kwaliteit na te checken aangezien dit nog wel eens kan wisselen.

 

iPed

De iPed is de nieuwste iPad kloon in een omhulsel dat te vergelijken is met de normale iPad. Zelfs de doos lijkt erg op de echte verpakking van de iPad maar erop zit een stikker van de iPed in plaats van de iPad waardoor het apparaat lastig te onderscheiden is.

InPad

Lijkt misschien op de iPad maar is het absoluut niet. Met een 600 Mhz CPU en 256 megabyte aan RAM is hij een stuk minder krachtig (en duur) Hij heeft in ieder geval twee USB ports waardoor je een extern apparaat als een toetsenbord kan gebruiken.

LifesPAd

De LifesPad is, op de naam na, geen directe kopie van de iPad. De hardware in het apparaat is ook een stukje gevanacheerder dan de hardware in zijn broertjes. In het apparaat vind je een 1 GHz CPU met 512 megabyte aan DDR2 RAM, een 3G modem en de nieuwe Android 2.1. Daar kan je mee weg!

 

Meizuku Mbook

Meizuku heeft een lange geschiedenis van klonen achter de rug. Het begon met de orginele iPhone en nu hebben ze het trucje herhaald met de nieuwe gadget van Apple. In de Mbook vind je een 1.5 GHz CPU met WiFi, 3G een GPS en danzij het 8.4 inch screen kan je alles nog goed zien ook.

chinees-ipad-kloon