iPad mail

Je mail bekijken op de iPad is door middel van de speciale applicatie absoluut geen probleem. Dankzij het touchscreen toetsenbord kan je snel een mail typen en versturen. In de inbox zie je in een oogopslag waar de mails om gaan aangezien je de eerste regels van de mail in het overzicht kan bekijken. Wanneer je een mail wilt lezen kan je de iPad een kwartslag draaien waarna de mail beeldvullend te zien is.

 

Email versturen

Wanneer je een mail wilt typen tik je op de display. Er zal dan een groot toetsenbord verschijnen waarbij je door middel van het touchscreen de informatie invoert. Dit toetsenbord is gewoon een programma waardoor hij meedraait met jouw bewegingen. Dankzij de suggesties en de controle op de spelling worden leestekens automatisch toegevoegd en kan je foutloos mails verzenden.

 

Bijlages

ipad mail appMet de iPad kan je tevens bijlagen ontvangen. Wanneer je een bijlage ontvangt hoef je er maar op te tikken en het bestand zal vervolgens verschijnen. Hierbij kan je zaken als Word gewoon openen, ookal staat dit programma niet op de Apple iPad.

Slim omgaan met gegevens

iPad Mail gaat slim om met bepaalde gegevens waardoor URL’s en telefoonnummers worden omgezet naar iets bruikbaars. Wanneer je deze gegevens vervolgens aanklikt worden ze meteen in het juiste programma geopend waardoor je aan de slag kan.

 

Compatibel

De iPad werkt prima in combinatie met bekende e-mailproviders als MSN Hotmail en Google Mail. Je hoeft slechts enkele gegevens in te voeren en vervolgens staat het account in iPad mail klaar om gebruikt te worden.