Notities met de iPad

Met notities kan je alles noteren wat je te binnen schiet. Of het nu om een boodschappenlijstje gaat of om een lijst met dingen die je nog moet doen: met de iPad kan je alles gemakkelijk kwijt. Dit bedoel ik overigens zowel figuurlijk als letterlijk aangezien het apparaat zo dun is dat je het werkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Toetsenbord en noteren

notities ipadDanzij het schermtoetsenbord is het eenvoudig om kleine notities te typen en op te slaan. Het toetsenbord zorgt er automatisch voor dat de spelling gecontroleerd wordt en dat de belangrijkste leestekens als hoofdletters automatisch worden toegevoegd. Ook notities werkt samen met andere applicaties waardoor je tijdens het maken van een notitie snel bepaalde gegevens kan opzoeken.

 

Opslaan

Wanneer je een notitie hebt gemaakt dan kan je deze eenvoudig opslaan. Wanneer je verder gaat aan een oude notitie wordt deze automatisch omcirkeld waardoor je altijd de juiste gegevens bij handen hebt. Het is dus extreem eenvoudig om kleine notities toe te voegen, op te slaan en weer te laden waardoor je nooit meer iets hoeft te vergeten.