Welkom bij appleipadskopen.nl!

Welkom bij apleipadskopen.nl, de site voor informatie over de nieuwe Apple iPad. Op deze site vind je informatie over de goedkoopste plekken om een iPad aan te schaffen, en we nemen een kijkje bij de specificaties en mogelijkheden van de iPad. Op die manier bent u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de iPad voordat u er  besluit één aan te schaffen.

 

Wat is de iPad?

Op 27 januari in 2010 hield Apple voor het eerst een evenement waar de iPad onthuld werd. Steve Jobbs liet het apparaat daar zien en maakte bekend dat de WiFi modellen vanaf 3 april te koop zijn. De 3G modellen volgde al snel in april.

De iPad is een apparaat dat niet vergeleken kan worden met een laptop. De iPad is eigenlijk een draagbare en erg eenvoudig te gebruiken e-reader met vele extra functionaliteiten. Zo kan je de iPad gebruiken om films af te spelen, muziek te luisteren, leuke spelletjes te spelen en applicaties te gebruiken.

Er zijn momenteel twee versies van de Apple iPad, de 3G versie en de Wi-Fi versie. Wanneer je overal en altijd wilt internetten is de 3G versie voldoende, wanneer je echter verbinding wilt maken met een draadloos toegang punt, dan heb je genoeg aan de Wi-Fi versie. Wanneer je uiteindelijk besluit om een iPad te kopen dien je ook nog een beslissing te maken op het gebied van de grote van het geheugen: aangezien er een 16, 32 en 64 gigabyte versie beschikbaar is.

 

iPad: wat voor jou?

De vraag is echter: is zo’ n iPad wat voor jou? Om daar achter te komen bezoek je de verschillende pagina’ s op deze site. We doen alle delen van de iPad uit de doeken: van de verschillende handige applicaties en spelletjes tot de hardware in het apparaat.

De iPad zal de meeste concurrentie ontvangen van de laptops. Toch zal de iPad een geheel andere markt hebben. Naast de Apple fans zal de iPad vooral gebruikt worden door mensen die een moderne e-reader zoeken met verschillende functies die vergelijkbaar zijn met die van de iPhone en iPod.